HAIR FAIR

КАРМЕН ЕКСКЛУЗИВ е организатор на најголемиот, најгламурозниот, најпосетениот и единствениот саем за фризура, мода, убавина... на овие простори HAIR FAIR. Секоја година посетеноста не случајно расте на се повисоко ниво. Саемот се состои од два дела и тоа ревијален и натпреварувачки. Во ревијалниот дел се презентираат ексклузивни модни линии... во натреварувачкиот дел се натпреваруваар искусни и млади фризери како од нашата земја па и пошироко и тоа во повеќе дисциплини како што се дневна фризура, вечерна вризура, машко потстрижување, женско потстрижување, пунџа на долга коса, невестинска фризура...


До сега на саемот имаат учествувано фризери покрај од Македонија и од Италија, Мароко, Бугарија, Турција, Косово, Албанија, Грција, Србија, Црна Гора...

 

 
 
   
 

 

ГАЛЕРИЈА HAIR FAIR

 

 
Кармен Ексклузив - Студио Кармен сите права задржани 2013-2017©
Забрането користење на било какви материјали од веб сајтот без дозвола од Кармен Ексклузив