ГЛАМУР
списание за мода, фризура, убавина...

 

Списанието за мода, фризура, убавина Гламур континуирано излегува од Април 2004 год. Редакцијата на Гламур исклучително и беспрекорно ги следи светските модни трендови кои ги пренесува со јасна слика преку ГЛАМУР...

 

 

 

 

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Кармен Ексклузив - Студио Кармен сите права задржани 2013-2017©
Забрането користење на било какви материјали од веб сајтот без дозвола од Кармен Ексклузив