АКАДЕМИЈА КАРМЕН ЕКСКЛУЗИВ

Академијата Кармен Ексклузив работи според верифицирани наставни програми:

  1. Фризер за жени и мажи
  2. Шминкер

Програмите се верифицирани од Министерството за Образование и Наука на Република Македонија и Центарот за Образование на восрасни.

Наставата ја одржуваат професори по менаџмент и маркетинг, дерматологија како и фризери - мајстори со долгогодишно искуство, а координатои во одделот за шминка се познати стилисти. Наставата се состои од теоретски и практичен дел, и на крајот следи тестирање и проверка на добиените знаења. Сите ученици кои успешно ќе ги поминат тестирањата добиваат дипломи за стекнатото знаење.

 
 
   
 


ГАЛЕРИЈА КАРМЕН АКАДЕМИЈА

 

 
Кармен Ексклузив - Студио Кармен сите права задржани 2013-2017©
Забрането користење на било какви материјали од веб сајтот без дозвола од Кармен Ексклузив